Asbestsanering

Wij hebben ervaren medewerkers met jarenlange ervaring die dit werk als hun passie zien en een manier van goed omgaan met veiligheid en presentatie perfect kunnen combineren. Niet alleen is de bouw conform de wetgeving heel belangrijk maar ook het beeld naar de buitenwereld toe moet ook heel professioneel zijn. wij willen natuurlijk geen beeld schetsen dat er laks word omgegaan met de gevaarlijke stof Asbest.

Sloopwerken

De sloper is werkzaam bij een sloopbedrijf en werkt voornamelijk op een slooplocatie. Hij voert zijn werkzaamheden zowel binnen als buiten uit waarbij het kan gaan om totaalsloop of renovatiesloop. Bij de totaalsloop assisteert de sloper vaak de machinist en bij renovatiesloop wordt meestal met handgereedschap en klein materieel gewerkt.

ZZP

Bij EMD kun je ook aan de slag als ZZP’er, aangezien we alleen werken met goede en betrouwbare bedrijven in de bouw en industrie werken we ook alleen met de beste ZZP’ers. Op voorhand zullen wij alle benodigde gegevens checken, zodat de opdrachtgever(s) er vanuit kunnen gaan dat een door EMD bemiddelde ZZP’er voldoet aan de wettelijke vereisten voor het zelfstandig ondernemerschap. Tevens stellen wij hoge eisen stellen aan ervaringsniveau, opleidingsniveau en persoonlijkheid. Kernwaarden die wij hanteren zijn vakmanschap, ondernemerschap en betrouwbaarheid. Voldoe je hieraan, dan treden wij graag op als Bemiddelingsbureau.

  • Geen 30 dagen wachttijd op facturen
  • Snelle Betaling
  • Markconform uurtarieven